3dots.ro

Huidu a vrut să se împace cu Găinușă: L-am sunat de cel puțin zece ori. Nu mi-a răspuns niciodată

Huidu a vrut să se împace cu Găinușă: L-am sunat de cel puțin zece ori. Nu mi-a răspuns niciodată

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au devenit cunoscuți publicului de radio și televiziune împreună, dar relația lor de prietenie s-a stricat și au ajuns să nu își mai vorbească.

În 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă din emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, după 14 ani de activitate. Retragerea sa a avut loc după un conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu: „Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”.

Recent, Șerban Huidu a mărturisit că el a încercat să se împace cu fostul său coleg și l-a sunat în urmă cu doi ani, atunci când emisiunea pe care au prezentat-o împreună aniversa 20 de ani. Mihai Găinușă nu i-a răspuns niciodată la telefon prezentatorului TV, chiar dacă acesta a tot insistat.

”În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

În luna decembrie a anului trecut, Mihai Găinușă a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde, caracterizarea pe care i-a făcut-o în câteva lui Șerban Huidu arată că prietenia lor nu ar mai putea fi refăcută vreodată.

”Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă în emisiunea lui Măruță.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs