3dots.ro

Cât a mers darul la cununia lui Ianis Hagi

Cât a mers darul la cununia lui Ianis Hagi

Din articol:

Total neașteptat pentru cei care nu fac parte din cercul lor de apropiați, Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, s-au căsătorit în prima zi de Crăciun a acestui an.

Petrecerea care a urmat evenimentului a fost una fastuoasă, cei 400 de invitați ai cuplului etalând ținute și accesorii de lux, a căror valoare totală a depășit probabil și bugetul unor primării locale.

La mijlocul lunii octombrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă, respectând tradițiile machedoneaști, un eveniment restrâns, la care au luat parte familia și apropiații cuplului.

După cununie, petrecerea a avut loc la Fratelli, unul dintre cele mai de lux localuri din Capitală și doar aranjamentul floral ar fi costat, potrivit unor surse, în jur de 50.000 de euro.

Cât a mers darul la cununia lui Ianis Hagi

Deși în mod oficial evenimentul nu a fost unul cu dar, invitații ai ales să ofere proaspetei familii un ajutor financiar la început de drum. Conform acelorași surse, fiecare pereche de invitați ar fi pus în plic cel puțin 3.000 de euro. Sau cel puțin asta spun sursele invocate de Cancan.

Folosind artimetica, dacă e să calculăm valoarea darului strâns e una impresionantă, de peste un milion de euro, cu mult peste, ținând cont de faptul că la eveniment au participat și persoane de calibrul lui Gigi Becali, deloc strâns la pungă în astfel de ocazii.

În total, cununia ar fi costat în jur de 200.000 de euro, cu tot cu onorariul primit de artiștii care au susținut reprezentații unice. Deci, se poate spune că toată cheltuiala a fost amortizată de banii pe care i-au lăsat cei care au luat parte la petrecere. Ba mai mult, a existat și profit, unul deloc de neglijat

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs