3dots.ro

Scandal la un spectacol folcloric la Iași. Irina Loghin, scoasă de pe scenă: ”A intrat o cucoană peste mine și m-a dat afară!”

Scandal la un spectacol folcloric la Iași. Irina Loghin, scoasă de pe scenă: ”A intrat o cucoană peste mine și m-a dat afară!”

Un spectacol de muzică populară desfășurat la Iași – ”Ion Macovei – 50 ani de cântec” -, organizat de Radio România, s-a terminat cu scandal după ce prezentatoarea a întrerupt recitalul Irinei Loghin și a dat-o afară de pe scenă spunând că trebuie să mai cânte și niște interpreți tineri.

Publicul a început să huiduie în momentul în care prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, de la Radio România Iași, a întrerupt recitalul Irinei Loghin după numai jumătate de oră din cele 50 de minute pe care le avea alocate, și a insistat ca artista să părăsească scena pentru a face loc unor tineri interpreți de muzică populară.

Irina Loghin a relatat ce s-a întâmplat pe scena festivalului de la Iași.

”Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.

A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.Toată sala a huiduit-o!

A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar, acolo nu era festival pentru tineri! Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca!

Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a declarat Irina Loghin, pentru Click!.

Doina Baciu, prezentatoarea evenimentului, a declarat pentru o publicație locală că din punctul său de vedere Irina Loghin i-a jignit pe ceilalți artiști prezenți la spectacol și că, din acest motiv, îi va intenta un proces artistei.

”Avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea…

A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut.

Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, Doina Baciu, pentru Star Popular.

Irina Loghin s-a declarat a fi consternată la auzul veștii că va fi implicată, fără nici o vină, într-un proces în urma celor întâmplate la Iași.

”Această persoană nu cunoaște, cred, valoarea unui spectacol, nu pot spun de unde a apărut. Celui care a organizat, Ion Macovei, îl știu de mult, i-am spus că vreau să cânt o oră. Faptul că am intrat atunci și ei nu au prezentat tinerii înainte, nu e vina mea.

Eu nu am o problemă cu tinerii, sunt talentați. Nu era momentul lor acolo, publicul a plătit să cânte Irina Loghin!

De ce mă dă pe mine ea în judecată, că m-a dat afară de pe scenă?! Macovei a greșit pentru că el m-a invitat! Clauzele mele din contract sunt să cânt 50 de minute, o oră, altfel nu mulțumești publicul, trebuie să justifici banii!

Să mă dea în judecată pentru ce? Eu nu am jignit pe nimeni. Eu am fost jignită că m-a dat afară din scenă! Doamna aceea mi-a zis: «Așa sunt ăștia consacrați, nu-i lasă și pe cei mici să se lanseze!»

Așa a zis pe scenă, asta m-a deranjat! Eu eram lângă ea! Era pusă pe rele. Înainte să intre ea pe scenă, l-a trimis pe Macovei si mi-a adus un buchet de flori. Macovei mi-a spus:« Vă rog să părăsiți scena că la 22 ne dă afară!» Aveau de promovat tinerii ăștia! Dar, publicul nu era interesat de ei, ci de capetele de afiș!”, a spus Irina Loghin.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU