3dots.ro

Ileana Ciuculete ar putea fi dezhumată după şapte ani de la deces. Fiul cântăreței: ‘Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile’

Ileana Ciuculete ar putea fi dezhumată după şapte ani de la deces. Fiul cântăreței: ‘Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile’

Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropată după şapte ani de la deces din cauza faptului că urmașii ei nu mai au actele de la locul de veci.

Astfel, se pare că băieții Ilenei Ciuculete nu pot recondiționa crucea de la mormântul mamei lor și nici nu pot plăti taxele administrației cimitirului.

Mugurel Sfetcu, băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete declară că nu are actul de la locul de veci al mamei sale, document care era la Cornel Galeș. 

"Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. 

Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. 

Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează.

Și iată cum trec anii și nu putem face nimic", a declarat fiul cel mare al regretatei artiste, Mugurel Sfetcu, potrivit viva.ro.

"La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile", a mai spus fiul artistei.

Fostul soț al interpretei de muzică populară, Cornel Galeș, a murit și el în urmă cu câțiva ani, în Spania, într-un accident de mașină. El este îngropat în același cimitir lângă Ileana Ciuculete, soția lui. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU