Ilie Năstase, în fața celui de-al cincilea divorț. Și nu pentru că nu a fost cuminte...

05 Mai 2020 | scris de Anita Raicu

. Femeia nu mai poate suporta violenţa verbală 

Ilie Năstase, în fața celui de-al cincilea divorț. Și nu pentru că nu a fost cuminte...

Conform informațiilor oferite de tabloide, nici vârsta, nici experiențele anterioare nu l-au făcut pe Ilie Năstase să devină un bărbat despre care se poate spune că este unul foarte așezat la casa lui...

Click! anunță că la doar după un an de căsnicie Ioana și Ilie Năstase s-au separat și că așteaptă doar ridicarea stării de urgență pentru a divorța.

Acest nou divorț al lui Năstase i-ar putea oferi șansa către o a șasea căsătorie și de a-i lua fața lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Așa cum mulți și-ar fi închipuit, nu adulterul este motivul divorțului, ci faptul că Ilie i-ar fi oferit soției o gamă de nuanțe ale violenței verbală. 

”Ioana şi Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărţit de mai bine de două săptămâni. Ea locuieşte singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înţeles deloc în ultima perioadă, deşi ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie.

I-a dat multe şanse lui Ilie, însă el nu şi-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproşuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situaţii mai grave, aşa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu.

Vorbeşte rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinţii ei, pentru că se simţea aiurea faţă de ei, dar şi de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt şanse de împăcare. Ioana e decisă să divorţeze", au declarat pentru Click! persoane din anturajul fostului cuplu.

Ilie Năstase, cinci soții

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii. Prima mare iubire a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (43 de ani).

În 1980 a divorţat de ea şi şi-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani) şi o fată, Charlotte (29 de ani).

Apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). 

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie. Ioana Simion este a cincea sa soţie.


CLICK - Follow us on Google News