3dots.ro

O fostă concurentă de la ”Insula Iubirii”, acuzații la adresa lui Radu Vâlcan: ”M-a întrebat care îmi este tariful”

O fostă concurentă de la ”Insula Iubirii”, acuzații la adresa lui Radu Vâlcan: ”M-a întrebat care îmi este tariful”

Cel de-al șaptelea sezon al reality-show-ului ”Insula Iubirii” contină să producă discuții printre fanii săi, după ce o fostă concurență, Elena Stroe, a lansat o serie de acuzații la adresa prezentatorului emisiunii, Radu Vâlcan.

”În primă instanță, atitudinea producătorilor era de prietenie. Aveai senzația ca te susțineau, că sunt empatici. Însă era doar de fațadă. Odată ajunși în Thailanda, lucrurile au început să se schimbe, puțin câte puțin”, a declarat Elena Stroe.

Fosta concurentă a declarat că, deși nu poate afirma că a fost hărțuită sexual precum celelalte fete, a fost victima abuzului verbal și emoțional.

”Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (moneda thailandeză, 39 de lei – N.R.) sunt suficienți pentru mine”, a declarat Elena Stroe, pentru Libertatea.

Contactat de jurnaliști, Radu Vâlcan nu a dorit să facă declarații în legătură cu acuzațiile care îi sunt aduse.

Nu este pentru prima dată când se discută despre aceste probleme, la începutul lunii august a acestui an, Centrul Filia, o organizație feministă care luptă pentru drepturile femeilor, a vorbit într-o postare publicată pe Facebook despre derapajele din emisiune.

”Hai să vorbim din nou despre Temptation Island – Insula Iubirii, comportamentele toxice și abuzive pe care le vedem în această emisiune și conversațiile din jurul lor.

De nenumărate ori, am observat încălcări ale consimțământului participanților, atât din partea concurenților, cât și a ispitelor. Unul dintre cele mai grave abuzuri a fost prezentat în ediția de pe 28 iulie, când un concurent a luat mâna partenerei sale de date și a așezat-o pe penisul lui”, se arată în mesajul respectiv.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs