Ioana Ginghină, despre divorț și noua iubită a lui Papadopol: Era și el terminat, m-am gândit ce zice lumea

Ioana Ginghină a povestit, în emisiunea ”Vorbește lumea”, cum s-a întâmplat să se destrame căsnicia ei cu Alexandru Papadopol și cum a reacționat fiica lor după divorț.

Ioana crede că relația s-a destrămat în timp, dar că Papadopol a fost primul care a sesizat treaba asta, fiind primul care a tras semnalul de alarmă, după o vacanță pe care petrecută împreună.

“Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a povestit Ioana Ginghină.

Ginghină a mărturisit că, din fericire, divorțul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor de 11 ani, care acum petrece timp în mod egal cu ambii părinți.

”Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a spus Ioana.

Ea a vorbit și despre noua iubită a lui Alexandru, cu care a fost surprins pe stradă de paparazzi, luna trecută.

”Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea”, a mai spus Ioana.