Ioana Năstase: «Am văzut de la masă că era nervos, am ajuns acasă şi... o ploaie de palme!»

15 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Starea matrimonială a lui Ilie Năstase pare să se îndrepte, din nou, către cea de celibatar...

Ioana Năstase: «Am văzut de la masă că era nervos, am ajuns acasă şi... o ploaie de palme!»

”Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe...”, declara Ioana Năstase, după ce tabloidele aflaseră de cum a început anul alături de soțul său, Ilie Năstase. 

O opinie care avea să se modifice drastic, după doar câteva zile.

Într-o declarație făcută pentru tabloidul Click!, Ioana Năstase dezminte zvonurile că furia lui Ilie s-ar fi declanșat după ce ar fi fost surprinsă petrecând cu un fost iubit, milionarul Nick Rădoi, oferind amănunte suplimentare.

”Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. E

u am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!.


CLICK - Follow us on Google News