Ion Țiriac, impresionat de «cel mai inteligent om din lume, care n-a muncit o zi în viața lui!»

05 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Despre ei se poate spune că îi leagă o prietenie trainică ce se întinde pe zeci de ani, în care își atuncă din când în când ironii, cu grația și dexteritatea cu care o făceau cu mingile peste fileul terenului de tenis pe vremuri: Ion Țiriac și Ilie Năstase.

Ion Țiriac, impresionat de «cel mai inteligent om din lume, care n-a muncit o zi în viața lui!»

De data aceasta a fost rândul lui Țiriac să-l înțepe pe Năstase, după ce a aflat că Ilie i-a cumpărat celei mai proaspete dintre soții, Ioana Simion, cu ocazia zilei ei de naștere, un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro. 

”Ilie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani și nu a muncit nicio zi din viața lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.000 de euro.

Am auzit că Rădoi vrea să-și facă cadou o mașină dacă va califica naționala. Să vorbească cu Ilie. Mă întreb ce-și va mai cumpăra acum. Am auzit că avioanele s-au ieftinit”, a spus, în stilu-i binecunoscut, Ion Țiriac.

Ioana Simion, soţia primului lider ATP va împlini 45 de ani pe 15 septembrie, a povestit cum a primit cadoul de la Ilie.

"De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: 'Wow, ce mașină frumoasă'.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis", a declarat Ioana Simion.


CLICK - Follow us on Google News