3dots.ro

Ion Ţiriac, apariție alături de presupusa sa iubită, la petrecerea organizată pentru Piero Ferrari

Ion Ţiriac, apariție alături de presupusa sa iubită, la petrecerea organizată pentru Piero Ferrari

Nu se poate spune că Ion Ţiriac a oficializat relația în care se află în prezent, dar cei care îi observă atent fiecare mișcare din viața sa spun că în ultima perioadă a fost surprins de mai multe ori alături de o brunetă.

De altfel, omul de afaceri a fost fotografiat împreună cu iubita la mall, la sfârșitul anului trecut, iat în acest weekend ea a apărut alături de Țiriac la o petrecere din Poiana Brașov.

Țiriac și Teodora și-au făcut apariția la petrecerea din Poiana Brașov organizată de omul de afaceri în onoarea patronului Ferrari, Piero Ferrari, venit la noi în țară pentru a sărbători Paștele Catolic alături de soția sa româncă, Romina Gingașu.

Ion Țiriac a închiriat restaurantul Stâna Turistică din Poiana Brașov și a comandat un chef cu o tematică mai apropiată de cea de Crăciun decât de cea pascală.

Preparatele alese au fost cele tradiționale românești, iar din programul artistic nu au lipsit Capra, Plugușorul, dar și horele şi cântecele patriotice, care se pare că l-au încântat pe pe patronul de la Ferrari.

Unele tabloide suțin că relația dintre Ion Țiriac și Teodorai ar dura de cel puțin un an și jumătate, în timp ce altele spun că, de fapt, cei doi formează un cuplu de trei ani jumate.

Potrivit unor surse în cercul de apropiați ai lui Țiriac, numele tinerei ar fi Teodora.

Ion Țiriac ar fi cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, deținut de miliardarul român, unde tânăra era angajată.

Fostul jucător de tenis ar fi avut parte de o ședință de masaj din partea Teodorei, după care cei doi s-au plăcut și au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei.

Ion Țiriac a fost de-a lungul timpului foarte discret în ceea ce privește relațiile sale, însă în urmă cu ceva timp, Adriana Ikim, manechin de succes cu care miliardarul s-a iubit la începutul anilor 1990, l-a caracterizat dur. În memoriile sale, peste 100 de pagini i-au fost dedicate lui Țiriac.

”El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a scris Ikim.

”Are o mică capacitate de iubire. Relația noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă.

Mi-am dat seama că în nici una din nopțile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scris Adriana Ikim în memoriile sale.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs