3dots.ro

Irina Rimes, reclamată de vecini pentru gălăgia din apartament

Irina Rimes, reclamată de vecini pentru gălăgia din apartament

Din articol:

Autoizolarea la domiciliu este măsura impusă de autorități pentru a reduce răspândirea contaminării cu noul coronavirus, numai că acomodarea cu această metodă cere efort și imaginație în lupta împotriva plictisului.

Într-un mesaj publicat pe grupul de Facebook al unui complex rezidențial din Pipera, o vecină îi atrage atenția Irinei Rimes cât de greu le este copiilor să adoarmă din cauza muzicii date la maxim, care se auzea din apartamentul ei.

Vecina Irinei a publicat un mesaj pe grupul de Facebook al complexului rezidențial din Pipera unde locuiește vedeta, explicând cât de greu le este copiilor să adoarmă din cauza muzicii date la volum maxim care se auzea din apartamentul Irinei Rimes. 

”Rog petrecăreții să lase volumul mai jos… Unii au și copii care încearcă să doarmă deși duduie pereții. Seară faină, mulțumesc”. a scris vecina lui Rimes pe Facebook.

Rimes și-a cerut scuze pentru gălăgia pe care a făcut-o, explicând cât de greu i se pare să stea numai în casă și că era doar un mijloc prin care încerca să elimine acest neajuns alături de niște prieteni.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs