3dots.ro

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea de 150 milioane €: «Nu m-am simţit niciodată atât de bine ca în prezent»

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea de 150 milioane €: «Nu m-am simţit niciodată atât de bine ca în prezent»

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de 150 de milioane de euro. În prezent, s-a îndepărtat de tot de fostul său statut social privilegiat, mutatându-se din celebra vilă din Izvorani într-un apartament cu două camere, cu chirie.

Omul de afaceri a acordat un interviu în care a vorbit despre viaţa lui de acum, relaţia cu fiica sa şi cu fosta soţie, dar şi despre viitoarea carte pe care o va publica.

”Nu m-am simţit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil şi de răgazul pentru introspecţie fortuit generat de pandemie.”, a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat cum se simte în casa trăieşte în prezent.

Fostul magnat spune că s-a obişnuit destul de rapid cu noua sa locuință, cu faptul că trebuie să trăiască cu mai puţin și că nu are niciun fel de regret că a pierdut averea sa în valoare de 150 de milioane de euro. 

”Am realizat faptului că, la orice oră, nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălăşluieşte în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacţiei pe care simte să o aibă atunci când în cale i se iveşte deposedarea de acestea.”, a mai spus Columbeanu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs