3dots.ro

Irinel Columbeanu, despre Mr Pink, care i-a oferit suport financiar: ”Monica avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune”

Irinel Columbeanu, despre Mr Pink, care i-a oferit suport financiar: ”Monica avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune”

Într-un soi de telenovelă publică în care plânge pe orice umăr i s-ar ivi în cale, Irinel Columbeanu ține să impresioneze publicul prin drama vieții lui, care s-ar putea defini succint: de la grandoare la decădere…

Ce este enervant pentru orice persoană de bun simț este faptul că în multe cazuri Irinel Columbeanu e prezentat mai ceva ca un caz social, de parcă publicul avid de bârfe ar fi pus umărul la prăpădirea averii sale și n-ar fi făcut-o cu propria nesăbuință.

Irinel Columbeanu, din camera azilului de bătrâni unde și-a petrecut Crăciunul se declară resemnat cu situația în care se găsește și spune că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru sănătate.

Irinel Columbeanu: Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune

De altfel, Columbeanu vorbește în cel mai recent interviu, printre altele, în termeni laudativi despre actualul soț al Monicăi Gabor, Mr Pink.

Irinel consideră chiar că Monica Gabor nici nu putea găsi o partidă mai bună decât actualul soț și mai dezvăluie faptul că atunci când și-a vizitat fiica, Irina, în America, Mr. Pink i-a oferit sprijin financiar.

”L-am cunoscut pe Mr Pink, e foarte ok, Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune. Îl cunosc destul de bine şi pe el, şi pe fiul lui, un băiat foarte simpatic şi plin de optimism, cum tind să cred că sunt şi eu. Când am vizitat-o pe fiica mea, am ieşit împreună şi cu Monica, şi cu Mr Pink, şi cu Irina la diverse restaurante.

Mr. Pink l-a ajutat financiar pe Irinel Columbeanu

Am şi fost ajutat financiar de Mr Pink, a ţinut să fie prezent înainte să mă întorc în România, să-mi transmită acest ajutor financiar prin intermediul Irinei.

Pe mine m-a mişcat acest gest, probabil a fost felul lui de a aprecia faptul că i-am ascultat sfatul pentru că el m-a certat când am fost în SUA că nu vreau să o las pe Irina să îşi continuie viaţa acolo unde se află mama ei. Lucru pe care, până la urmă, l-am acceptat”, a declarat Irinel Columbeanu, scrie romaniatv.net.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU