Fostul iubit al Cristinei Cioran: ”Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”

Fostul iubit al Cristinei Cioran: ”Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”

Relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a trecut în doar doi ani de la dragoste la ură. Cei doi au împreună un copil, dar au ajuns să-și rezolve problemele în instanță, fosta prezentatoare de televiziune cerând emiterea unui ordin de restricție împotriva fostului iubit.

Lui Alex Dobrescu îi este interzis să o mai contacteze pe Cristina Cioran sau să îi iasă în cale, așa cum spune ea că ar fi făcut fostul partener în urmă cu câteva zile, când ar fi trecut cu trotineta prin fața casei sale, ceea ce omul de afaceri neagă vehement.

Cristina Cioran declară că nu-l va ierta pe bărbatul cu care a ales să facă un copil, despre care spune că, în ultimul timp, se află ”într-o psihoză continuă”.

La rândul lui, Alex Dobrescu afirmă că și din punctul său de vedere relația este încheiată, dar, cumva și mai grav, că nu mai vrea să știe nici de propriul copil.

”Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă.

De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil. Oricum nu am voie să o văd. (…)

Acum am o iubita nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii”, a spus Alex Dobrescu, pentru Click!

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories