3dots.ro

Qatar, indignată de croata de la Mondiale: Ce a pățit Ivana Knoll, la Doha

Qatar, indignată de croata de la Mondiale: Ce a pățit Ivana Knoll, la Doha

Deși românii au strâns ceva antipatie împotriva Croației, pentru faptul că a fost admisă în Schengen, iar țara lor nu, nu aveau cum să nu remarce, ca întreg mapamondul de altfel, prezența Ivanei Knoll la Mondialul din Qatar.

Inteligentă, fosta Miss Croatia a simțit că imaginea sa i-ar putea aduce beneficii financiare și a apărut pe stadioanele din statul arab în ținute provocatoare, ceea ce i-a adus o intensă mediatizare la nivel mondial.

Comentate de unii drept o sfidare a codului vestimentar din Qatar, stat musulman, aparițiile Ivanei Knoll i-au adus un contract cu o agenție de modelling americană, pentru care va lucra în următorii trei ani.

Odată cu îndeplinirea scopului propus, nici nu mai contează că, acum, odată cu apropierea finalului competiției se pare că și spectacolul oferit de Ivana s-a cam încheiat…

Potrivit New York Times, susținătoarei Croației i-a fost interzis să mai facă fotografii pe stadioane, încă de vineri când a fost în tribune la meciul Brazilia – Croația din sferturi.

Knoll a povestit că forțele de ordine n-au lăsat-o să facă nici măcar o poză cu telefonul ei!

În aceste condiții, celebra croată a fost nevoită să le ofere urmăritorilor contului ei de Instagram fotografii din arhiva ei, realizate totuși tot în Qatar.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs