Jamie Lee Curtis anunță cu mândrie ca fiica ei este transgender și că se mărită

Autor:

Data:

Celebra actriță Jamie Lee Curtis, fiica lui Tony Curtis si a lui Janet Leigh, a anunțat fericită că fiul pe care îl are în urma căsătoriei cu Christopher Guest a devenit fiica ei, Ruby. Tânăra și-a găsit și alesul inimii și se va căsători în 2022, notează AARP.

“Eu voi oficia căsătoria”, a declarat Curtis, adăugând că Ruby are 25 de ani, este computer gaming editor și s-a logodit de curând. 

Actrița de 62 de ani dezvăluie că tranziția fiului ei de la bărbat la femeie i-a deschis mintea și a depășit concepția eronată conform căreia sexul este acela cu care te naști. “De fapt”, spune Curtis, “viața înseamnă o continuă metamorfoză”. 

“Să terminăm o dată cu preconcepțiile, sunt idei vechi care nu mai funcționează în prezent. Toți avem dreptul să fim împliniți, fericiți și nu înțeleg de ce am sta în calea cuiva care își dorește acest lucru”, a mai spus ea. 

Întrebată dacă își dorește nepoți, Curtis a răspuns ca speră să aibă mai devreme sau mai târziu. Actrița a dat share revistei careia i-a oferit interviul, scriind că este fericită pentru că familia ei este înfloritoare.

Leave a Comment