3dots.ro

Jane Fonda, dezvăluiri despre Robert Redford: E băiat bun, dar are o problemă cu femeile

Jane Fonda, dezvăluiri despre Robert Redford: E băiat bun, dar are o problemă cu femeile

Ajunsă la 85 de ani, Jane Fonda s-a hotărât să vorbească și altfel despre colaborarea pe care a avut-o cu Robert Redford, afirmând că actorului american ”nu-i plăcea să sărute” și că în general e băiat bun, dar ”are o problemă cu femeile”, relatează Insider.

Oricât de îndrăgostiți ar fi părut în filmele de succes în care au jucat cei doi actori, patru la număr, începând din 1966, Fonda a spune că lucrurile nu au stat la fel și în culise.

”Nu-i plăcea să sărute. Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. El era mereu într-o dispoziție proastă, iar eu credeam mereu că e vina mea. El este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile”, a mărturisit Jane Fonda, în cadrul unei conversații pe care a avut-o recent la Festivalul de Film de la Cannes.

În ciuda acestei viziuni despre Redford, Fonda a lăsat să scape și puțină simpatie pentru fostul ei coleg de platou în cadrul aceleiași conversații avute la Cannes.

Fonda a mărturisit că a fost îndrăgostită realmente de Redford în timpul a trei dintre cele patru filme în care au jucat împreună.

”M-am simțit foarte bine”, a declarat ea, în ciuda faptului că era sigură că proasta lui dispoziție era din vina ei.

Toată această perspectivă s-a schimbat atunci când cei doi au filmat la vârsta senectuții, în 2017, ”Our Souls at Night”.

”Avea vreo 80 de ani sau ceva de genul ăsta. Am constatat că, în sfârșit, m-am maturizat, pentru că atunci când el sosea pe platoul de filmare după trei ore de întârziere, într-o dispoziție proastă, știam că nu era vina mea. Întotdeauna ne-am simțit bine. Este o persoană foarte bună”, a mai spus Fonda.

Reprezentanții celor doi actori nu au răspuns încă la solicitările Insider, pentru a comenta declarațiile lui Fonda.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs