Jay Leno, arsuri destul de grave la față, după un incendiu izbucnit în garajul său

Jay Leno, fostul realizator al Tonight Show, a devenit victima unui incendiu produs în timp ce lucra în garajul său, după ce una dintre mașinile sale a luat foc în mod neașteptat și a suferit o serie de arsuri destul de grave, scrie Rolling Stone.

Leno a fost transportat la Grossman Burn Center pentru îngrijiri medicale, arsurile a-i fi tratate rănile suferite la față, destul de serioase.

Vestea accidentului a apărut la o zi după ce media a raportat că Leno a mai putut susține spectacolul său de stand-up programat să aibă loc la conferință anuală Financial Brand în Las Vegas.

Într-un email trimis participanților la conferință, Financial Brand a menționat doar că Leno a trebuit să se retragă din cauza unei ”urgențe medicale grave”.

”Familia lui nu a fost în măsură să ne ofere foarte multe detalii, dar a existat o urgență medicală foarte gravă care îl împiedică pe Jay să călătorească.

Tot ce știm este că el este în viață, așa că rugăciunile noastre se îndreaptă către el și familia lui în această seară”, scria în email.

”Am suferit o serie de arsuri grave în urma unui incendiu. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă repune pe picioare”, a spus Leno într-o declarație pentru Variety.

    3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
    @ALL RIGHTS RESERVED