Primul soț al lui Jennifer Lopez, fost spălător de vase și chelner: Mariajul ei cu Ben Affleck nu va dura

Ojani Noa , primul soț al lui Jennifer Lopez a acordat un interviu pentru Daily Mail în care a vorbit despre povestea de dragoste intensă pe care a trăit-o cu artista în anii 90.

Ojani Noa lucra la un restaurant în momentul în care a cunoscut-o pe Jennifer Lopez. Fusese spălător de vase și avansase ospătar la restaurantul cubanez deținut de Gloria Estefan în Miami.

Jennifer Lopez a venit la localul respectiv însoțită de o prietenă și de asistenta ei. În momentul în care Ojani a dus o porție de cartofi la o masă, J Lo a spus: "Hmmm, arată atât de bine".

Ojani n-a stat pe gânduri și i-a lăsat ei porția respectivă de cartofi. Prietena lui Jennifer Lopez i-a spus să vină mai târziu într-un club unde aveau de gând să meargă.

Acolo, Ojani și J Lo au dansat și au schimbat numerele de telefon. A început o relație intensă de dragoste.

"Îi doresc ei și lui Ben tot ce este mai bun, dar nu sunt convins că va dura", spune Ojani acum. "Jen iubește să fie îndrăgostită, dar s-a logodit de șase ori.

Ben este soțul numărul patru. Eram soțul numărul unu și mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. Când ne-am culcat în pat în noaptea nunții noastre, ea a spus că vom fi împreună pentru totdeauna".

Relația dintre Ojani, care are acum 48 de ani și este antrenor personal, și JLo a durat doi ani, cei doi divorțând în 1998. Apoi, au mai rămas prieteni pentru încă aproape un deceniu.

"Pentru mine, era cea mai frumoasă femeie din lume. La început, nu știam cine este, apoi a devenit un megastar și ne mutam în case tot mai mari. Mă simțeam un fel de Domn Cenușăreasa", povestește Ojani.

Jennifer Lopez s-a mai măritat apoi cu Chris Judd (2001), Mark Anthony (2004) și Ben Aflleck (2022).