Jim Carrey: «Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit...» - video

20 Iul 2020 | scris de Anita Raicu

Imaginea prezentă pe coperta celei mai recente cărți publicate de Jim Carrey reprezintă expresia feței actorului, absolut şocată de primirea veştii că era foarte aproape de finalul vieții sale... 

Jim Carrey: «Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit...» - video

Carrey a povestit întreaga experienţă prin care a trecut în cadrul emisiunii ”The Tonight Show”, găzduită de Jimmy Fallon.

Totul s-a petrecut pe 13 ianuarie 2018, pe telefoanele celor aflați în Hawaii, printre care și Jim Carrey, a sosit, din greșeală, o alertă privind iminența unui atac nuclear.

”Coperta cărţii mele e, de fapt, faţa pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit.

Şi totul a fost cât se poate de real. O alertă cu rachete. Eu am fost acolo când s-a declanşat, scriam. Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit.

Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi”,  a declarat actorul de 58 de ani în cadrul emisiunii, prezentându-și cartea - .

Carrey i-a povestit lui Jimmy Fallon că a luat, în final, decizia de a-ţi petrece ultimele clipe de viaţă privind oceanul pe insula Lanai.

”Mi-am propus să mă gândesc, în ultimele momente din viaţa mea, la tot pentru care eram eu recunoscător”, a recunoscut starul american.

”Vă jur cu mâna pe inimă că nu mă puteam gândi la altceva decât la toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat şi la tot ceea ce aveam. A fost extraordinar! Şi ajunsesem într-o stare de seninătate totală,

în ultimele două minute avute la dispoziţie, când am aflat că nu urma, de fapt, să murim cu toţii. Ceea ce plănuiam să fac era să-mi închid ochii şi să mulţumesc pentru tot, pentru că trăisem până atunci multe binecuvântări”, a mărturisit Carrey.

Fallon l-a întrebat apoi pe comic care a fost reacţia lui când a aflat că totul fusese o alarmă falsă, iar actorul a răspuns în glumă: ”Păi, m-am enervat şi m-am răzbunat, au căzut destule capete din cauza asta!”


CLICK - Follow us on Google News