BBC. Prima declarație a regizorului Joel Souza, rănit de Alec Baldwin la filmări

24 Oct 2021 | scris de Cristina Romanescu

Regizorul Joel Souza spune că este devastat de pierderea prietenei și colegei sale Halyna Hutchins, în prima sa declarație după incidentul de pe platoul de fimare al filmului ”Rust”, relatează BBC.

BBC. Prima declarație a regizorului Joel Souza, rănit de Alec Baldwin la filmări

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care, din motive deocamdată necunoscute, era încărcat cu muniție reală.

Când Baldwin a a descărcat arma, un ricoșeu al glonțului i-a lovit atât pe Hutchins, cât și Souza. Directoarea de imagine și-a piedut viața, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.

Joel Souza le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere.

”Sunt devastat de pierderea prietenei și colegei mele, Halyna. A fost o persoană bună, vibrantă, incredibil de talentată, a luptat pentru fiecare pas și m-a făcut mereu să fiu mai bun”, a spus regizorul.

”Gândurile mele sunt alături de familia ei în acest moment foarte dificil. Sunt recunoscător pentru revărsarea de afecțiune pe care am primit-o de la comunitatea noastră cinematografică, oamenii din Santa Fe și sutele de străini care m-au contactat ... Cu siguranță mă vor ajuta să mă vindec”, a mai scris el.

Documentele prezentate de anchetatori instanței arată că asistentul de regie Dave Halls, care i-a dat pistolul lui Alec Baldwin, nu știa că arma conținea muniție reală.

”Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată.

Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a scris Alec Baldwin pe Twitter.


CLICK - Follow us on Google News