Justin Bieber: Marfa H&M este un gunoi. Nu aș cumpăra

Justin Bieber a criticat compania suedeză Hennes & Mauritz AB (H&M) pentru că i-au folosit imaginea și versurile în cadrul unei colecții de haine, fără aprobarea acestuia, relatează Reuters.

”Marfa H&M pe care au făcut-o din mine este un gunoi și nu am aprobat-o. Nu am aprobat nicio colecție pusă la vânzare de H&M.

Totul s-a petrecut fără permisiunea și aprobarea mea. Nu aș cumpăra dacă aș fi în locul vostru”, le-a scris Bieber celor 270 de milioane de urmăritori ai contului său de Instagram. 

H&M a declarat că a scos de la vânzare produsele legate de Bieber și că acestea nu mai apăreau disponibile în magazinele lor online.

”Am respectat toate etapele de aprobare. Încă verificăm asta cu toate părțile implicate, dar, între timp, articolele au fost scoase de la vânzare”, a declarat un purtător de cuvânt al H&M într-un comentariu  pentru Reuters.

Magazinul online al celui de-al doilea cel mai mare retailer de modă din lume scosese la vânzare bluze, tricouri și hanorace cu poze cu Bieber sau citate din versurile sale precum ”Mi-e dor de tine mai mult decât de viață” din piesa ”Ghost” la prețuri între 49,80 USD-114 de dolari.