3dots.ro

Kate Winslet a refuzat editarea unei scene de sex în care își etala grăsimea de pe burtă: «Să nu îndrăzneşti!» – video

Kate Winslet a refuzat editarea unei scene de sex în care își etala grăsimea de pe burtă: «Să nu îndrăzneşti!» – video

Kate Winslet spune că a refuzat propunerea regizorului de a edita o scenă în care i se vedea grăsimea din zona burţii, scrie Cosmopolitan.

De buna credință pentru imaginea actriței, regizorul îi sugerase editarea imaginilor respective pentru a o pune într-o lumină mai favorabilă pe actriţa în vârstă de 45 de ani.

”Să nu îndrăzneşti să faci aşa ceva!”, a fost replica lui Winslet, care interpretează rolul detectivului şi bunicii Mare Sheehan din Pennsylvania în noua serie HBO ”Mare of Easttown”.

Ea a mai menționat că a refuzat și două variante ale posterului promoţional deoarece i s-a părut că imaginea sa era mult prea retuşată.

”Le-am zis: Oameni buni, ştiu câte riduri am la ochi, vă rog, puneţi-le la loc”, a spus Kate Winslet.

Actriţa mai povestește că a discutat despre rolul pe care urma să-l interpreteze şi cu soţul ei, Edward Abel Smith.

”I-am spus soţului meu: E OK că fac asta? Este ok că joc rolul unei femei între două vârste care este bunică şi care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Şi el mi-a replicat: Kate, este minunat!”.

Într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, în februarie, actriţa britanică mărturisea că a fost nevoită să suporte o serie de comentarii răutăcioase despre greutatea ei încă din tinereţe… Așa că, probabil s-a cam obișnuit!

Evident că nu putem aștepta același comportament ca al lui Winslet și din partea ”divelor” autohtone, care pe măsură ce anii trec, par să-și accepte extrem de greu vârsta, operând prin orice mijloace, digitale și estetice, pentru a-și îmbunătăți imaginea, care, așa, pare și mai șifonată…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs