3dots.ro

Laura Giurcanu, nervoasă după câștigarea America Express: ”Nu pot să fac nimic ca să schimb asta”

Laura Giurcanu, nervoasă după câștigarea America Express: ”Nu pot să fac nimic ca să schimb asta”

America Express e unul dintre show-urile care produce preferințe și antipatii în rândul telespectatorillor, ca urmare a modului în care membrii echipelor concurente interacționează între ei, în condițiile de stres impuse de regulile jocului..

După victoria repurtată în finala America Express, în fața echipei fraților Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu a reacționat public într-o postare făcută pe conturile sale de pe rețelele de socializare, răbufnind, spune ea, din cauza bullyingului pe care l-a avut de îndurat.

Laura Giurcanu, extrem de iritată după ce a câștigat America Express

Profitând de expunerea pe care i-a oferit-o câștigarea trofeului America Express, Laura Giurcanu a ținut să ”tranșeze”, speră ea definitiv, o problemă.

”Dacă tot am câștigat aseară America Express și sunt mai mulți oameni care se uită pe stories, mai mulți decât de obicei și e mai multă atenție pe noi, mi se pare o oportunitate extraordinară să deschid un subiect care îmi stă pe limbă. Pur și simplu, nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții”, scrie Laura Giurcanu, pe contul său de Instagram.

Ceea ce a nemulțumit-o este faptul că, de-a lungul competiției, formele ei și ale Sânzianei Negru au fost principalul subiect adus în discuție de unele persoane, mai cârcotașe de felul lor.

Laura Giurcanu: ”De-a lungul etapelor, am fost singura echipă despre care s-a discutat despre felul în care arătăm”

”Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor.

S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două…

Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vorbesc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!”, a mai scris Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu: ”Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta”

Laura Giurcanu le atrage atenția celor care au comentat intens pe subiectul amintit că asemenea lucruri nu se discută, măcar din bun simț, în public, și cu atât mai puțin când e vorba de o femeie.

”Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă, așa că n-ai ce să-mi zici, nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers.

Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a mai scris Laura Giurcanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lauragiurcanu

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs