Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1: “Nu pot privi situația în care sunt pusă altfel decât ca pe o vendetă personală!”

Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1: “Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă!”

Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute și mai populare prezentatoare de la Antena 1, a decis să plece din echipa Observator, unde a activat în ultimii patru ani.

Laura Nureldin motivează această decizie ca fiind o reacție împotriva tratamentului de care ar fi avut parte în ultima perioadă, când a fost mutată pe diverse tronsoane orare pentru a se testa dacă programul este mai îmbrățișat de public.

“Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri.

Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul ”discriminare”) primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune.

Dar, la urma urmei, Observator este ”despre oameni”. Poate că va ajunge și ”așa cum trebuie să fie”. Din toate punctele de vedere. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, a explicat jurnalista, conform Cancan.

Laura Nureldin, editorial despre oameni

Informația despre demisia prezentatoarei vine după ce pe 19 aprilie, pe site-ul observatornews.ro, Laura Nureldin a scris un articol intitulat ”Despre Oameni”.

”Pentru mulți, oamenii din carne și oase nu sunt altceva decât niște pioni care pot fi mutați, pătrat cu pătrat, pe o tablă de șah cât o companie, cât o țară sau cât o lume. Nu toți cei care mută pionii sunt maeștri ai șahului.

Unii se pricep de minune la asta, dar alții – majoritatea – sunt diletanți cu pretenții de campioni. Abia dacă știu cum se mută calul sau tura. În schimb, și-ar dori să fie regele sau regina tablei.

Nebunii stau lângă ei în turn și-i încurajează să sacrifice cai, regină și pioni – așa vor câștiga partida. Când își dau seama că sunt pe cale să ia «șah mat»” e prea târziu. Adversarul le-a luat deja toate piesele. Inclusiv nebunii. Și în jurul lor e gol”, a transmis ea.

Până în prezent, Antena 1 nu a făcut nicio comunicare oficială despre demisia Laurei Nureldin.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories