3dots.ro

Laurențiu Reghecampf a anunțat Poliția că i-au dispărut din curtea fostei soții un Ferrari și o ambarcațiune de lux

Laurențiu Reghecampf a anunțat Poliția că i-au dispărut din curtea fostei soții un Ferrari și o ambarcațiune de lux

Laurențiu Reghecampf a mers, joi, la sediul Poliției Stațiunii Snagov, unde a anunțat că persoane necunoscute i-ar fi furat barca și un autoturism marca Ferrari. Prejudiciul reclamat de fostul internațional se ridică la aproximativ 400.000 de euro.

Scandalul produs de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan e departe să se fi încheiat…

Potrivit unor surse judiciare, Reghecampf a mers la sediul Poliției Snagov, unde a reclamat faptul că persoane necunoscute i-ar fi furat un automobil Ferrari și o ambarcațiune Mastercroft X Star 2014, estimând că prejudiciul s-ar ridica undeva la aproximativ 400.000 de euro.

Antrenorul de fotbal le-a cerut polițiștilor să cerceteze unde au ajuns mașina și barca, precizând că ambele se aflau în curtea fostei sale soții, Anamaria Prodan.

Cu toate că susține că nu are habar de ce s-ar fi putut întâmpla cu cele două bunuri din proprietatea sa, la scurt timp după ce a plecat de acasă și s-a afișat cu noua lui iubită, Corina Caciuc, Anamaria Prodan a anunțat că i-a luat înapoi bolidul Ferrari, pe care ea i-l făcuse cadou.

De asemenea, și ambarcațiunea ar fi fost achiziționată tot de către fosta soție a lui Reghecampf –  o barcă Mastercroft X Star 2014, unică în România, comandată în SUA, al cărei preț ajunge la 125.000 de euro. Șalupa poartă chiar numele ”Reghecampf” și are dotări de ultimă generație.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și, conform surselor citate, urmează să fie chemate la audieri mai multe persoane, între care și Anamaria Prodan.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs