Laurette, sinceră: «Mie îmi plac milionarii, poate găsesc unul și în SUA, că pe aștia de aici i-am cam avut»

29 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Ajunsă la 35 de ani, după un mariaj eșuat și o relație din care a rămas cu o fetiță superbă, Serena Luce Maria, în vârstă de 8 ani, Laurette Atindehou declară că a luat o decizie radicală, fiind pe punctul de a părăsi România definitiv și a se stabili în Statele Unite. 

Laurette, sinceră: «Mie îmi plac milionarii, poate găsesc unul și în SUA, că pe aștia de aici i-am cam avut»

”Sunt fericită! Am vândut vila repede. Nu mă așteptam. Și am obținut și o sumă frumușică pe ea. Am o lună să plec de acolo, timp în care voi lua decizia dacă să plec sau nu în America. Nu mi-e frică să o iau de la capăt. Pot să spăl și vase acolo, sunt conștientă că acolo nu voi fi vreo vedetă că aici. Dar măcar mă duc printre negroteii mei! (râde). Voi  în elementul meu”, declară fotomodelul pentru click.ro.

Singura cu care se consultă rămâne mama ei, care locuiește la Brăila și care nu vrea să-și vadă fata plecată. ”Numai de mama îmi este, că rămâne singură aici. Copilul îl iau cu mine, nu am probleme, fac ce vreau. Taică-su și-a pierdut orice drept asupra ei. Nu-i cer eu lui voie. Am câștigat un proces”, a mai spus Laurette.

Relațiile mulatrei au fost mereu controversate, dar asta n-a complexat-o niciodată, după cum și declară: ”Mie îmi plac milionarii, așa e! Poate găsesc vreunul și prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut. Acum om vedea, ce o vrea Domnul".