Reacția mamei lui Leonard Miron, când a aflat că este homosexual: «Nu vreau să te mai văd!»

Leonard Miron și-a asumat public orientarea sexuală, însă recunoaște că cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i spună mamei sale că este gay.

În acel moment, cei doi au avut o discuție aprinsă, în urma căreia mama lui Leonard Miron a refuzat să mai vorbească cu fiul său timp de trei luni de zile.

”Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei.

A zis: «eu nu vreau pizza homosexuală». Atunci i-am spus: «și dacă eu sunt la fel?» I-am zis: «hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei». Atunci mi-a zis: «nu vreau să te mai văd!» I-am zis: «nu pot să te forțez».

Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

Mama lui Leonard Miron a fost bolnavă de cancer pancreatic din 2013 și a refuzat să mai urmeze tratamentul care îi putea prelungi viaţa. Ea a decedat în 2015.

Fostul prezentator de TVR a recunoscut că, în perioada anilor '90, a avut relații atât cu bărbați cât și cu femei în același timp. Relația cu iubita sa era însă una doar de fațadă.

”A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect.

Era în anii '90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex.

Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte”, a mai povestit Leonard Miron, la Kanal D.

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem