Reacția mamei lui Leonard Miron, când a aflat că este homosexual: «Nu vreau să te mai văd!»

Autor:

Data:

Leonard Miron și-a asumat public orientarea sexuală, însă recunoaște că cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i spună mamei sale că este gay.

În acel moment, cei doi au avut o discuție aprinsă, în urma căreia mama lui Leonard Miron a refuzat să mai vorbească cu fiul său timp de trei luni de zile.

”Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei.

A zis: «eu nu vreau pizza homosexuală». Atunci i-am spus: «și dacă eu sunt la fel?» I-am zis: «hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei». Atunci mi-a zis: «nu vreau să te mai văd!» I-am zis: «nu pot să te forțez».

Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

Mama lui Leonard Miron a fost bolnavă de cancer pancreatic din 2013 și a refuzat să mai urmeze tratamentul care îi putea prelungi viaţa. Ea a decedat în 2015.

Fostul prezentator de TVR a recunoscut că, în perioada anilor '90, a avut relații atât cu bărbați cât și cu femei în același timp. Relația cu iubita sa era însă una doar de fațadă.

”A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect.

Era în anii '90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex.

Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte”, a mai povestit Leonard Miron, la Kanal D.

Leave a Comment