3dots.ro

Lia Bugnar, unui moșulică filipinez: «E mai bună relația cu o femeie mai matură, știu din proprie experiență»

Lia Bugnar, unui moșulică filipinez: «E mai bună relația cu o femeie mai matură, știu din proprie experiență»

În chiar din cea din urmă misiune la care a participat la Asia Express – Drumul Comorilor, Lia Bugnar a surprins prin străduința prin care încerca să îi explice lui Carlos, un moșulică filipinez, destul de atonic, apatic și abulic, beneficiile pe care le-ar fi avut dacă ar fi acceptat o relație cu o femeie mai în vârstă, care-l curta.

”E mult mai bună o relație cu o femeie mai matură, Carlos. Ascultă-mă pe mine, știu din proprie experiență”, îi mărturirea Bugnar filipinezului.

”La ce se referă, ce vrea să ne zică oare Lia Bugnar?” – și-a pus întrebarea poporul care urmărea emisiunea… 

Și explicația vine în numărul de aprilie al revistei Unica, în care Bugnar vorbește public pentru prima dată despre iubitul ei, actorul Anghel Damian, cu 23 de ani mai tânăr, aproape jumătate din vârsta ei.

”Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, mărturisește Lia Bugnar.

De altfel, regizoarea, dramaturga și actrița ce se întrupează în Lia Bugnar nu pot vorbi decât la unison și la cote superlative de Anghel Damian, despre care mărurisesc, mimând confuzia că nu știu de ce s-au îndrăgostit: ”În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun”.

”Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată. Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, mărturisește Lia Bugnar despre viața sa sentimentală.

Comparând-o cu fostele relații, Lia Bugnar spune că cea cu Anghel este diferită – ”Dacă schimbi distribuția, ai alt spectacol. Nu seamănă un om cu altul. Nici măcar eu de azi nu mai sunt că eu de mai demult. Tot ce trăim ne modifică într-un fel sau altul. Deci, alți actori, altă piesă”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs