3dots.ro

Lidia Buble le-a ascuns la început părinților cu ce se ocupă: ”N-am avut curaj și nu am îndrăznit!”

Lidia Buble le-a ascuns la început părinților cu ce se ocupă: ”N-am avut curaj și nu am îndrăznit!”

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și se declară mândră de cei șase frați, patru surori și 30 de nepoți. Chiar dacă spune că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, Lidia Buble a mărturisit că la începutul carierei sale, de rușine, le-a ascuns părinților cu ce se ocupă, iar aceștia au aflat de la vecini.

”Mă poartă în rugăciuni în fiecare zi, mă susțin și-mi dau sfaturi în orice situație m-aș afla. La început le-a fost foarte greu, pentru că eu n-am avut curajul să le spun că am intrat în industria muzicală”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Lidia Buble s-a lansat în urmă cu 10 ani, în anul 2014, sub îndrumarea lui Adrian Sînă de la Akcent. Cântăreața le-a ascuns la început părinților săi cu ce se ocupă, iar acesta au aflat de la un vecin care le-a spus că fiica lor cântă.

Deși nu au fost prea încântați la început de meseria pe care și-a ales-o Lidia, aceștia au susținut-o. Tatăl artistei, care este pastor, i-a spus  că nu trebuia să se ferească.

”«Măi, Lidia, tati, dar e posibil să nu ne spui? Să aflăm din vecini…» Au fost un pic necăjiți că nu i-am anunțat, dar n-am avut curaj și nu am îndrăznit pentru că și pentru mine era ceva ireal”, a povestit Lidia Buble.

După ce au văzut că fiica lor are o carieră de succes și că este apreciată de public, părinții ei și-au schimbat părerea.

”Văzând că fac cu foarte multă dragoste acest lucru și că nu fac altceva decât să bucur sufletele oamenilor or ajuns să mă susțină. A fost șocul mare la început. Începuseră să curgă telefoanele din presă și nu erau obișnuiți cu treaba asta”, a mai spus Lidia, vorbind despre părinții ei, Rahela și Viorel Buble, potrivit unica.ro.

Mai mult, cântăreața spune că părinții săi au reușit să ajungă la performanța de a nu mai da crezare tuturor informațiilor care apar despre ea pe internet.

”În principal asta îi interesează. Ei știu varianta adevărată. Ei au fost foarte echilibrați. Mereu se roagă pentru mine. (…) Dacă nu-i aveam pe ei nu știu dacă aș mai fi fost atât de puternică. Verdictul din partea familiei, cel puțin pentru mine, este cel mai important”, a mai spus cântăreața.

Lidia Buble are o relație cu un bărbat în vârstă de 62 de ani

Lidia Buble și omul de afaceri Horațiu Nicolau au o relație de aproximativ trei ani. Cântăreața spune acum că e ”binecuvântată” că are un așa iubit lângă ea și nu îi pasă de diferența de vârstă dintre ei.

Între Lidia Buble și Horațiu Nicolau e o diferență de 31 de ani și la începutul relației au încercat să se ferească de ochii lumii cât mai mult, dar au fost surprinși de paparazzi.

”Eu cred că dragostea n-are limite. Nu ține cont de religie, de naționalitate, nu ține cont de absolut nimic. Când iubești cu adevărat, iubești, e simplu. Simți în tot corpul tău. Nu, nu cred că are vârstă (n.red. – dragostea)”, a mai susținut Lidia Buble.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs