3dots.ro

Prezentatoarea de la Pro TV care și-a ascuns depresia în alcool. ”Spuneam: «Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”

Prezentatoarea de la Pro TV care și-a ascuns depresia în alcool. ”Spuneam: «Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”

Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, a vorbit public despre perioada foarte grea prin care a trecut după naștere, când, depresia postpartum a împins-o să se refugieze în consumul de alcool.

”În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în cadrul emisiunii ”La Măruță”, difuzată de Pro TV.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu doi ani, la vârsta de 40 de ani, în urma unui tratament de fertilizare, iar furtuna hormonală care s-a abătut asupra organismului său a împins-o într-o depresie puternică.

”Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă.

Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam: «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, a mai spus Lili Sandu.

Lili Sandu este într-o relație cu Silviu Țolu, mai tânăr cu 12 ani decât ea, pe care l-a cunoscut în Statele Unite.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs