Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, fotografiată în vacanță, prin București

10 Iul 2019 | scris de Monica Pavelescu

Lily Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp, a fost fotografiată pe străzile din București, în timpul vacanțe pe care o petrece în România.

  • Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, fotografiată în vacanță, prin București

Ajunsă la 20 de ani, Lili Rose se află într-o perioadă în plină ascensiune a carierei, după ce a trecut de la statutul de model, la cel de actriță, călcându-i pe urme tatălui său.

Lily Rose Depp a fost fotografiată plimbându-se pe străzile bucureștene de un fotograf român, care a trimis fotografiile tabloidului britanlc Daily Mail.

lily rose depp fiica johnny depp vacanta bucuresti

În imagini, fiica lui Johnny Depp apare foarte relaxată, îmbăcată simplu, într-o pereche de blugi albaștri, cu o bluziță care îi scoate în evidență abdomenul plat și o pereche de pantofi retro.

Tânăra a făcut foarte multe fotografii în timpul vizitei sale în România, documentându-se serios despre locurile pe care le-a vizitat.

Lily se află la început de drum în industria cinematografic. Cel mai recent proiect artistic este "A Faithful Man", o comedie în care joacă rolul unei tinere implicate într-un triunghi amoros complicat. Alături de ea, în film mai joacă Louis Garrel și Laetitia Casta.

lily rose depp fiica johnny depp vacanta bucuresti

De asemenea, Lily Depp va fi văzută într-un nou film Dreamland, despre un traficant de droguri.

Lily Rose este cel mai mare dintre copii cuplului Vanessei Paradis, Johnny Depp. Cei doi mai au un fiu de 16 ani, John Christopher Depp III.

SHARE