3dots.ro

Linda Evangelista, diagnosticată cu cancer: a suferit o dublă mastectomie. „Sunt cu un picior în mormânt!” 

Linda Evangelista, diagnosticată cu cancer: a suferit o dublă mastectomie. „Sunt cu un picior în mormânt!” 

Fostul model de top Linda Evangelista a dezvăluit că în urma cu cinci ani a fost diagnosticată cu cancer la sân și a fost nevoită să facă o dublă mastectomie. Din nefericire, anul trecut medicii i-au descoperit un nou nodul, informează BBC.

În vârstă de 58 de ani, Linda Evangelista a vorbit pentru prima oară, pentru Wall Street Journal, despre momentele delicate prin care a trecut în 2018, după ce medicii  au descoperit ca are cancer, în urma unei mamografii.

“Șansele nu erau bune și, din cauza altor probleme de sănătate, am optat fără ezitare pentru o dublă mastectomie, ca să nu fiu nevoită să trec din nou prin asta”, spune Linda Evangelista

Fostul model afirmă că decizia sa a fost categorică: “Fă-mi o gaură în piept. Nu mă interesează să arate drăguț. Vreau să scoți tot. Vreau să văd o gaură un piept la finalul operației. Înțelegi? Nu vreau să mor din cauza asta!”.

Din nefericire, anul trecut un nou nodul i-a fost descoperit. Evangelista spune că era conștientă de faptul că exista posibilitatea să revină cancerul,.

“Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar sunt într-o dispoziție de petrecere”, spune Linda, care e o luptătoare și nu vrea să renunțe la luptă.

Considerată o adevărată zeiță a modellingului în anii ’90, Linda Evangelista nu a avut o viață ușoară. Mamă singură, nevoită ani de zile să țină ascuns numele tatăl copilului ei, miliardarul François-Henri Pinault, care a refuzat inițial să îl recunoască. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, ea a rămas desfigurată în urma unei proceduri estetice eșuate, pe care a efectuat-o în urmă cu câțiva ani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs