3dots.ro

Lisa Loring, prima actriță care a jucat-o pe Wednesday Addams, a murit.  Avea 64 de ani

Lisa Loring, prima actriță care a jucat-o pe Wednesday Addams, a murit.  Avea 64 de ani

Prima actriță care a jucat-o pe Wednesday Addams, Lisa Loring, a murit la vârsta de 64 de ani, anunță Business Insider.

Fiica actriței, Vanessa Foumberg, a declarat pentru presă că Loring a murit sâmbătă la Providence St. Joseph Medical Center din Burbank, California, în urma complicațiilor unui accident vascular cerebral cauzat de hipertensiune arterială.

O prietenă a lui Loring, scriitoarea Laurie Jacobson, a anunțat și ea vestea morții actriței pe Facebook, dezvăluind că Loring a suferit un ”accident vascular cerebral masiv” și a supraviețuit conectată la aparate timp de 3 zile, după care familia ei a decis să o deconecteze.

”Cu adâncă durere, vă anunț moartea Lisei Loring. În urmă cu patru zile, a suferit un accident vascular masiv, cauzat de fumat și hipertensiune.

Timp de trei zile aparatele au ținut-o în viață. Ieri, familia sa a luat greaua decizie de a o deconecta de la aparate, iar Lisa a murit.

”Ea va rămâne mereu Wednesday Addams a noastră. Frumoasă, bună, mamă iubitoare, moștenirea Lisei în această lume este uriașă. La fel și pentru familia sa.

Era plină de umor, afecțiune și iubire. Și așa va rămâne în inimile noastre, pentru mult timp. Odihnește-te în pace, Lisa! Fir-ar să fie, draga mea, erai atât de amuzantă”, Laure Jacobson în social media.

Lisa Loring a fost prima actriță care a interpretat-o pe cea mai tânără și cea mai cunoscută membră a Familiei Addams, în serialul care a rulat două sezoane, între 1964 și 1966.

Ea a preluat rolul personajului, bazat pe seria de desene animate a lui Charles Addams, când avea doar cinci ani. Loring și-a reluat rolul în filmul pentru televiziune „Halloween with the New Addams Family”, în 1977.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs