3dots.ro

Reacția Loredanei Groza, după criticile aduse modului în care a apărut la Neatza

Reacția Loredanei Groza, după criticile aduse modului în care a apărut la Neatza

Cu siguranță, Loredana Groza a simțit nevoia să umple cu imaginea sânilor săi nu numai ecranele monitoarelor ci și pe cele ale televizoarelor, prezentându-se la fel de despuiată ca în clipul noii sale melodii interpretate alături de Voltaj la emisiunea matinală a Antenei 1.

Gestul Loredanei n-a fost nici pe departe unul admirat, așa cum și-ar fi dorit artista, fiind sancționat de comentatorii online, care consideră, pe bună dreptate, că o femeie de 50 de ani, mamă, ar trebuit să fie mai ponderată în procentul de piele pe care îl expune celor care o privesc în altă parte decât la plajă.

Cel mai haios comentariu pe această temă a fost cel al băieților de la Times New Roman, care au notat, în stilul lor personal că…”Profitând de lipsa ei de discernământ, pe fondul unei senilităţi galopante, nişte persoane fără suflet au adus într-un studio TV o bătrânică botoxată, în cadrul unui freak-show dezgustător, la o oră matinală”.

Confruntată cu această reacție adversă, Loredana încearcă să replice, pe contul său de Instagram, postând o imagine de-ale sale, de când avea 22 de ani și adnotând-o cu un mesaj în care spune, numai ea știe de ce în engleză, că a fost un copil rebel toată viața ei.

”I was 22 here. Always been a rebel child. Photo taken by the legendary italian photographer Bruno Oliviero in Rome.~Loredana”, a scris Loredana pe Instagram.

Loredana a uitat totuși că rebeliunii îi stă cel mai bine îmbrăcată în hainele tinereții, fără buze umflate de botox, implanturi sau alte intervenții cu efecte mai mult sau mai puțin estetice și că persoanele cu adevărat împlinite știu să-și trăiască orice etapă a vieții într-un mod cât mai natural.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs