3dots.ro

Loredana Groza, după ce-a fost surprinsă de paparazzi în Italia: ”Îmi era ruşine să mai merg pe stradă în Oneşti”

Loredana Groza, după ce-a fost surprinsă de paparazzi în Italia: ”Îmi era ruşine să mai merg pe stradă în Oneşti”

A trecut timpul și pentru Loredana Groza, a ajuns 53 de ani, dar nu-și acceptă vârsta, mărturie stând imaginile postate pe rețelele de socializare, admirate de unii, hulite de alții.

Invitată în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”, realizatorul, Mihai Morar, a reușit să o facă pe Loredana Groza să vorbească despre cele mai controversate momente din viața sa.

Loredana Groza, despre cum a ajuns să pozeze în Playboy

Pe când avea doar 30 de ani, cântăreața a acceptat să pozeze în Playboy pentru suma de 13.000 de euro. Pe vremurile acelea, solista declara in interviul pe care l-a oferit revistei, fără rețineri, șocând pe unii, că pentru ea orgasmul este un fel de Nirvana.

”M-a pus pe gânduri opinia taximetristului din Singapore, care spunea că sexul îmbătrâneşte. Am şi scris un eseu despre asta. Sexul poate să-ţi dea şi viaţă, poate să te şi consume, dacă-l faci în condiţii proaste şi cu cine nu trebuie. Cred că orgasmul e o stare deosebită, o transă pe care bărbaţii şi femeile trebuie să o atingă, e o Nirvana. E mai dulce ca îngheţata, başca nu îngraşă”, spunea Loredana Groza.

În podcast-ul lui Mihai Morar, curios să afle dacă această expunere i-a dăunat carierei, Loredana Groza a explicat motivele care au determinat-o să pozeze în Playboy

”E o întrebare foarte bună! Da, mulţi mi-au zis treaba asta, ca o să îmi distrug cariera, am primit multe comentarii chiar şi din partea celor apropiaţi. Când am scos acum 2 ani cele două piese cu maneliştii, a fost un şoc cultural în România, un scandal uriaş.

Şi acum observ că majoritatea artiştilor pop din România scot piese cu ritmul respectiv, a devenit o chestie banală. Eu am studiat foarte bine toate tipurile de muzică din România înainte să le cânt… Nu am făcut asta întâmplător. Trecutul e mort, dragul meu! Suntem doar experimentaţi, nu bătrâni. Ce vrei să vorbim despre sânii mei? Despre operaţii”, a răspuns Groza.

Loredana Groza, surprinsă topless de paparazzi în Italia

Cântăreața a recunoscut că propunerea de a poza în Playboy a fost neașteptată și a venit după ce a fost surprinsă de paparazzi făcând topless în Italia, imaginile fiind publicate în mai multe ziare.

”Ştii care a fost toată faza? Totul a fost spontan. Octavian Sava, scenaristul filmului A doua cădere a Constantinopolului, şi domnul Mureşan, regizorul, au venit la mine, la Sala Palatului, şi mi-au zis că au un rol pentru mine într-un film.

Nu mi-au spus nimic despre scena asta. Ideea e ca înainte fusesem surprinsă făcând topless în Italia, îmi era ruşine să mai merg pe stradă în Oneşti. Fotografii au publicat atunci pozele într-un ziar, dar era la modă treaba asta în anii ’90.

Deci eu am fost victima paparazzilor de dinainte să se ştie la noi de chestia asta. Am fost pe prima pagină pusă, tot felul de comentarii, bine că nu era internet.

Când am aflat că trebuie să filmez scena respectivă în film, în scenariu nu apărea mare lucru despre asta, i-am spus regizorului că eu nu o să apar topless, dar că am altă idee. Să fie mai misterios!

Mi-am pus o cămaşă albă şi am ieşit din apă şi a fost o idee de 10 ori mai mişto. De asta a şi avut atât de mare succes, s-au făcut cozi uriaşe pentru a se vedea sânii Loredanei Groza. A fost puţin scandalos, dar totul a fost făcut natural, după cum am simţit şi mi-am asumat consecinţele întotdeauna.”, a mai spus cântăreața.

Nu a fost ușor de convins să pozeze fără haine

Groza a ținut să mai precizeze că nu a fost ușor de convins a precizat că s-a lăsat greu convinsă să pozeze în Playboy, eveniment ce a avut loc după ce născuse.

”Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci am acceptat. Începusem să observ în societatea din România chestia aia că dacă ai trecut de 30 de ani sau dacă ai născut gata, eşti bătrână.

Stai, mă, că nu e aşa deloc! Şi am zis că e un mod de a-mi spune opinia despre asta şi de a le ajuta pe alte femei să nu se lase copleşite de această idee. A fost un manifest feminist, a fost o chestie artistică în Santorini”, a mai spus cântăreața.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs