3dots.ro

Loredana Groza, ‘limitaților’ care spun că are operații estetice: ‘M-au interzis comuniștii pentru că eram prea sexy!’

Loredana Groza, ‘limitaților’ care spun că are operații estetice: ‘M-au interzis comuniștii pentru că eram prea sexy!’

Loredana Groza a vorbit despre performanța sa de a se prezenta ochilor celor care o urmăresc mai bine ca niciodată, excluzând orice intervenție estetică asupra înfățișării sale. 

Ea spune că secretul ar fi în hidratarea pielii și mâncarea sănătoasă, menționând că aparițiile sale erau sexy de pe vremea comuniștilor, motiv pentru care i-au fost intervise și aparițiile în programe tv. 

”Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei.

Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci.

Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează.

Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui.

Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Ce spune un medic estetician despre „tratamentele non-invazive” evocate de Loredana Groza
Medic estetician Victor Topolog declară că nu dă crezare celor spuse de cântăreață, și enumeră o serie de intervenții la care ar fi putut apela vedeta și care, din punctul său de vedere, îi conferă aspectul actual.

”A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat. Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic.

În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferi intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent.

Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic.

Buzele, de asemenea, acum sau formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme”, a explicat medicul Victor Topolog.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs