Mădălin Voicu, destăinuiri despre băiețelul pe care l-a pierdut la 2 ani: «Se putea evita acel accident nenorocit»

28 Apr 2021 | scris de Anita Raicu

Mădălin Voicu a povestit, aseară, la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, drama prin care a trecut în tinerețe, la 20 de ani, când i-a murit primul copil, Ioan Iosif, care a înghițit niște pastile de inimă ale bunicii sale.

Mădălin Voicu, destăinuiri despre băiețelul pe care l-a pierdut la 2 ani: «Se putea evita acel accident nenorocit»

Dirijorul și politicianul Mădălin Voicu, 68 de ani, a fost căsătorit în trei rânduri, iar acum are o relație cu o femeie pe care o cunoaște de când era o copilă de 10 ani, după cum el însuși a recunoscut.

A trecut prin mariajele cu Cristina, cu Adriana Voicu și cu pictorița Carmen Olteanu. Primul copil, făcut cu prima soție, a murit la doar doi anișori.

Ulterior, Mădălin Voicu a avut șapte copii, dintre care doi nerecunoscuți. Acum, are o relație de patru ani cu Adriana Pop, mai tânără decât el cu 22 de ani.

Copiii sunt marea bucurie și universul lui Mădălin Voicu, așa cum s-a confesat aseară în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, dar încă suferă după moartea primului său copil, Ioan Iosif.

Un deces survenit la doi ani, provocat de înghițirea mai multor pastile pentru tratarea problemelor de inimă, ce aparțineau bunicii care se ocupa de îngrijirea celui mic.

Băiețelul a intrat în comă, iar după cinci zile s-a stins.

Denise Rifai l-a întrebat pe artist dacă a fost supărat pe cineva anume pentru moartea copilului său.

”Nu știu, Denise. Am fost supărat, am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit, dar eu nu eram acasă, eram la Filarmonică. Cristina, mama copilului, era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și, probabil, medicamentele erau la îndemână undeva, că altfel nu-mi explic, să se fi urcat undeva pe vreo etajeră sau pe dulap”, a dezvăluit Mădălin Voicu.

Dirijorul a dezvăluit că a trecut prin trei momente tragice în viața lui, moartea copilului său, a bunicii și a tatălui său.

”Acestea m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când îți dă examenul de rezistență, de putere, de a trece peste anumite necazuri, supărări.

S-a făcut totul ca fiul meu să fie salvat, însă, fiind mult prea fraged, a pierdut lupta cu viața. Sigur că mă duc la cimitir, la el, la tata, la bunici”, s-a confesat politicianul.


CLICK - Follow us on Google News