3dots.ro

Mădălina Ghenea explică imaginile apărute cu ea în timp ce dansează pe masă: ”Unii oameni trebuie să se calmeze puțin!”

Mădălina Ghenea explică imaginile apărute cu ea în timp ce dansează pe masă: ”Unii oameni trebuie să se calmeze puțin!”

Mădălina Ghenea a primit numeroase critici în mediul online după ce a postat pe contul său de Instagram un clip video în care apare în timp ce dansa pe o masă, fiind încojurată de mai mulți bărbați,

Clipul actriței actriță a adunat peste 1.5 milioane de vizualizări, iar în jurul lui s-a pornit o întreagă polemică, mulți reproșându-i frivolitatea.

”E jenant ce faci!”, ”Ce rușine, ești ahtiată după atenție”, ”Nici nu-ți place să te dai în spectacol!”, au fost câteva dintre comentariile care sancționau gestul actriței.

Pentru a explica situația și pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Mădălina Ghenea revenit cu un mesaj în care dezvăluie faptul că filmarea respectivă a fost făcută pentru un clip publicitar.

”Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite.

Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reală.

Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film.

Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a răspuns Mădălina Ghenea, pe Instagram.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs