Madonna a măcelărit ”Like a Prayer” pe scena finalei Eurovision 2019 - video

18 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Pentru a mări suspansul, prezența Madonnei la Tel Aviv, care a costat organizatorii vreo 1.3 milioane de dolari, a fost confirmată în mod oficial doar cu ceva zile înainte, o mulțime de artiști, susținători ai cauzei pro-palestiniene, îndemnând-o să refuze invitația Israelului.

Madonna a măcelărit ”Like a Prayer” pe scena finalei Eurovision 2019 - video

Momentul mult așteptat a sosit. Cu tot cu cele 60 de primăveri adunate, Madonna și-a făcut apariția la finala Eurovision 2019 într-o formulă vestimentară ce părea să îngemăneze un pirat. un călugăr și un cyborg.

A schimbat niște replici cu unul dintre prezentatori, a pus sala să cânte și ne-a oferit un îndemn motivațional - ”Nu subestimați puterea muzicii de a aduce oamenii împreună”.

Nimeni nu știa la ce să se aștepte, pentru că repetițiile au fost închise publicului.

Madonna a prezentat două piese, pentru că nu poate fi vorba de cântat în ceea ce s-a petrecut pe scenă, mult zgomot, scenografie și coregrafie.

Modul în care a interpretat ”Like a Prayer” a fost mai mult decât dezamăgitor, vocea luând-i-o de multe ori pe alte cărări muzicale decât cele ale cântecului, ceea ce i-a făcut pe mulți comentatori de pe internet să se întrebe dacă această performanță nu a însemnat cumva sfârșitul carierei prestigioasei artiste.

În rest, pentru a închide gura contestatarilor săi politici, Madonna a introdus în scenografia ce a însoțit cea de-a doua sa melodie - ”Future” - doi dansatori care se țineau de mână, unul având pe spate steagul israelian, celălalt pe cel palestinian.


CLICK - Follow us on Google News