3dots.ro

Cum arată, de fapt, Madonna, fără filtre de imagine – ca o femeie de 64 de ani

Cum arată, de fapt, Madonna, fără filtre de imagine – ca o femeie de 64 de ani

Nu singura, existând destul exemple asemănătoare și pe plaurile noastre, Madonna nu se poate împăca în niciun chip cu faptul că a îmbătrânit.

Artista americană reușește să-și bulverseze adesea urmăritorii, poate și admiratori, încă, printre ei, publicând imagini controversate, care sunt adesea interzise de rețelele de socializare.

La jumătatea lunii noiembrie, Madonna s-a adresat celor 18,6 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o pledoarie sinceră și le-a cerut celor care au reacționat la postările sale de pe rețelele sociale să nu o mai agreseze verbal, potrivit hellomagazine.com.

Unele dintre postările ei au atras comentarii mai puțin pozitive, anumiți urmăritori catalogând imaginile ca fiind ”jenante” sau ”deranjante”.

Madonna a reacționat, comentând la rândul său: ”Nu o mai hărțui pe Madonna pentru că se bucură de viață”.

În urmă cu câteva zile, Madonna a atras din nou atenția publicului cu o fotografie postată pe contul său de Instagram, în care apare într-un corset super cu un decolteu imens, care îi strangulează, la propriu, bustul generos.

Madonna a postat imaginea pentru a promova colaborarea pe care o are cu brandul de lux, Yves Saint Laurent, dar și pentru a aduce aminte publicul său de lansarea, în urmă cu 30 de ani, a cărții sale, ”Sex”.

Totuși, ca să fim răutăcioși, vârsta își spune cuvântul și Madonna, uitând să seteze filtrele de imagine, se înfățișează fanilor exact cum arată, o femeie la 64 de ani cu riduri, cu pomeții umflați, semn că vârsta și-a pus amprenta asupra chipului ei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs