3dots.ro

Madonna, la terapie intensivă, după ce a fost găsită în stare de inconștiență

Madonna, la terapie intensivă, după ce a fost găsită în stare de inconștiență

Madonna a ajuns la terapie intensivă sâmbătă, 24 iunie, în stare gravă, și se află și acum sub supraveghere medicală.

Anunțul a fost făcut public pe rețelele de socializare de managerul cântăreței, Guy Oseary,

”Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă și s-a aflat câteva zile la terapia intensivă. Sănătatea ei se îmbunătățește, totuși se află încă sub îngrijire medicală“, a scris Oseary într-o postare pe Instagram, citat de Daily Mail.

Artista, care se afla la New York, a fost găsită în stare de inconștiență și dusă imediat la spital, unde a fost intubată peste noapte.

O rudă a Madonnei a declarat sub protecția anonimatului pentru Daily Mail că infecția cântăreței a fost atât de gravă, încât familia s-a temut că artista ar putea muri.

”În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde, asta a fost realitatea“, a spus ruda Madonnei, citată de Daily Mail.

În ultimele fotografii postate pe Instagram înainte de spitalizare, Madonna arăta destul de palidă și fragilă. Cântăreața, care este o perfecționistă, repeta intens pentru viitorul său turneu și lucra câte 12 ore pe zi.

Managerul Madonnei a precizat că se așteaptă la o recuperare completă a artistei, dar că va întrerupe toate angajamentele, inclusiv turneul ”Celebration“.

Turneul ”Celebration“, prin care aniversează 40 de ani de carieră, urma să înceapă la Vancouver, pe 15 iulie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs