3dots.ro

Madonna nu se poate ridica din pat și are încă stări de vomă, după externarea din spital. Ce i-ar fi cauzat problemele de sănătate

Madonna nu se poate ridica din pat și are încă stări de vomă, după externarea din spital. Ce i-ar fi cauzat problemele de sănătate

Madonna a fost fost externată din spital, dar se pare că starea sa de sănătate nu este una foarte bună, coform Page Six.

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a fost internată de urgență în spital cu o infecție bacteriană și a petrecut câteva zile internată la terapie intensivă după ce ar fi fost găsită inconștientă în casa sa din New York.

Deși a fost externată și i s-a permis să se întoarcă acasă, se pare că starul încă țintuit la pat de boală și așa a fost de când a părăsit spitalul și că încă vomită.

Surse apropiate au afirmat, pentru Page Six, că primele simptome au apărut sâmbătă, când Madonna a vomitat și apoi a leșinat.

De asemenea,  sursele citate afirmă că Madonna ”nu a avea reacții la un moment dat” și a trebuit să fie intubată pentru cel puțin o noapte.

Inițial, s-a cauza deteriorării stării de sănătate a Madonnei a fost identificată în pregătirea turneului ””Celebration”, ce urma să-l înceapă luna viitoare și pentru care repeta intens, de mai multe săptămâni, câte 12 ore pe zi.

Cu toate acestea, TMZ scrie că sănătatea artistei era în declin de ceva timp, întrucât se pare că se lupta cu stări febrile de circa o lună.

Madonna și-ar fi ignorat simptomele și nu a consultat niciodată un medic, deoarece se concentra pe viitorul său turneu, care urma să înceapă pe 15 iulie și care după internarea sa la spital a fost anulat.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU