3dots.ro

Mama lui Dorian Popa, după ce fiul său a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: ”Viața merge înainte, o să știe să-și repare imaginea”

Mama lui Dorian Popa, după ce fiul său a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: ”Viața merge înainte, o să știe să-și repare imaginea”

Din articol:

Mama lui Dorian Popa, Luminița Popa,  a comentat succint incidentul în care a fost implicat fiul său, care prins, la volan sub influența substanțelor interzise, a ieșit pozitiv la canabis.

”Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat mama lui Dorian Popa, pentru Click!.

Între timp, Dorian Popa nu se ascunde într-o gaură de șarpe, adoptând mai degrabă strategia de apărare a struțului.

Revenit pe rețelele de socializare, nu a făcut încă nicio declarație despre incidentul în care a fost implicat.

Pe contul său de Instagram au fost distribuite două postări la secțiunea story, în prima dezvăluit cum arată complexul rezidențial pe care l-a construit în Domnești, iar în a doua postare el își anunță fanii despre moartea lui Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul „Friends”.

Până la acest moment, el nu a făcut declarații despre incident.

Altfel, din punct de vedere teoretic, relația lui Dorian Popa cu viciile societății este una de respingere, după cum mărturisea în urmă cu doar o lună,  invitat la podcastul Ilincăi Vandici.

”Știi, la mine totul se rezumă la business. Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vicii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar.

Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține și de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu singur în noroi. N-ar fi păcat…?

M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreagă de jigniri”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs