Mama lui Theodor Andrei: Nu exclud o nouă prezență la Eurovision, dar nu din partea României

Mama lui Theodor Andrei: Nu exclud o nouă prezență la Eurovision, dar nu din partea României

Simona Andrei, mama și managerul tânărului care a reprezentat România la Eurovision, se arată dezamăgită de experiența prin care a trecut fiul său, dar nu exclude o nouă prezență la Eurovision, dar… nu din partea României

Theodor Andrei a reprezentat România în a doua semifinală a concursului european, cu piesa „D.G.T. (Off and On)“. Din păcate, nu numai că țara noastră nu s-a calificat în finală, ci a obținut zero puncte, aceasta fiind .

Prestația lui Theodor Andrei a fost îndelung comentată, deloc îngăduitor, de la piesă și show, la vestimentația aleasă. Pe deoparte, firesc, pentru că nu numai că nu s-a calificat în finală, dar a obținut și zero puncte, cea mai slabă performanță obținută de România la Eurovision.

Simona Andrei, mama și managerul său, care l-a însoțit la Liverpool, s-a arătat extrem de dezamăgită de această experiență și de faptul că fiul său a fost singura țintă a criticilor. 

”Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare.

El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. E o lecție nemeritată“, a declarat Simona Andrei într-un interviu pentru Impact.

Și Theodor Andrei a recunoscut, la Măruță, că experiența prin care a trecut a fost copleșitoare și nu în totalitate plăcută.

”Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar“, a mărturisit reprezentantul României în acest an la Eurovision.

Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știu să facă asta.

Nu știu, însă, dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană“, a mai spus Simona Andrei pentru sursa citată.