3dots.ro

Marcel Pavel, după ce Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, pe scenă: ”Voia să atragă atenția și văd că a reușit”

Marcel Pavel, după ce Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, pe scenă: ”Voia să atragă atenția și văd că a reușit”

Gestul făcut de Loredana Groza pe scena Festivalului Mamaia, care a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, a produs și încă stârnește reacții. Marcel Pavel, într-un interviu acordat Playtech, este de părere că Groza a exagerat și că voia să atragă atenția.

”A fost un gest de prețuire exacerbată. E mai atipic, voia să atragă atenția și văd că a reușit și acum”, a spus Pavel.

Cântărețul mai spune că el a refuzat invitația de a cânta pe scena festivalului în acest an.

”Mi-a displăcut, am renunțat, au fost controverse, este totuși un lucru bun că s-a gândit cineva să mai organizeze o ediție a festivalului. Nu înțeleg însă de ce s-au ocupat de organizare cei care dețin un post de radio care n-a difuzat niciodată muzică ușoară românească.

Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect față de Festivalul Mamaia. Păi, în loc să investești peste 500.000 de euro, într-o ediție, mai bine băgai banii în Teatrul de vară din Mamaia și-l reparai, să fie o floare, să fie mult mai frumos ca înainte. Festivalul ar trebui să fie în proprietatea statului, nu a unui consiliu județean. Am refuzat. O să cânt când o să fie de bun-simț, nu să se îmbogățească alții pe spatele nostru. A devenit o afacere”, a declarat Marcel Pavel pentru Playtech.

Horia Moculescu: ”Eu am dorit să fiu pe scenă”

Momentul când Loredana Groza a îngenuncheat l-a uimit pe Horia Moculescu, care, într-un interviu pentru Playtech, a reacționat: ”Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs