Fratele Mădălinei Manole, reacție la declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora sa: Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!

Invitată în emisiunea ”40 de întrebări” cu Denise Rifai, Maria Dragomiroiu, care a fost prietena cea mai bună Mădălinei Manole, a vorbit despre moartea acesteia, subliniind că ar fi fost o fire depresivă.

Dragomiroiu a învinuit și familia Mădălinei Manole pentru ce s-a întâmplat, despre care a spus că ar fi știut cu ce probleme emoționale se confrunta regretata artistă.

”Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele.

Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva…

Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze.”, a declarat Maria Dragomiroiu, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Marian Manole, fratele Mădălinei a reacționat incisiv la declarațiile făcute de Maria Dragomiroiu

”Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea!

Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a declarat Marian Manole, pentru Click!

”Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o!”, a mai spus Marian Manole.