Cântărețul american Meat Loaf a murit la 74 de ani

Cântărețul și actorul american Meat Loaf a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, potrivit unui scurt comunicat publicat de familia artistului pe pagina oficială de Facebook a acestuia, informează Sky News.

"Inimile noastre anunță cu durere că incomparabilul Meat Loaf s-a stins în această seară, având-o alături pe soția sa Deborah. Fiicele sale, Pearl și Amanda, precum și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore", scrie în comunicat, fără a se preciza cauza morții artistului.

Apropiați ai artistului au declarat pentru  TMZ că acesta ar fi trebui să participe la o cină de afaceri la începutul acestei săptămâni, pentru o emisiune la care lucra, dar cina a fost anulată pentru că Meat Loaf s-a îmbolnăvit de COVID, iar starea lui s-a agravat accelerat.

Interpretul, pe numele său adevărat Michael Lee Aday, a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe șase decenii, timp în care, pe lângă albumele memorabile pe care le-a scos, a jucat în peste 65 de filme, inclusiv "Fight Club", "Focus", "Rocky Horror Picture Show" și "Wayne's World".

"Bat Out of Hell" rămâne unul dintre cele mai bine vândute zece albume din toate timpurile.

    3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
    @ALL RIGHTS RESERVED