Bârfe despre Meghan Markle: A încercat să transforme familia regală în ‘Aventurile lui Meghan din Palat’

Autor:

Data:

Ducesa Meghan Markle fost atacată într-un interviu de actriţa Stefanie Powers, care împărtăşeşte cu prinţul Charles pasiunea pentru polo călare.

Actriţa Stefanie Powers o apropiată a Prințului Charles, a declarat că Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a încercat să transforme familia regală britanică în propriul său show TV despre ”Stilul de viaţă al bogaţilor faimoşi”, un fel de ”Aventurile lui Meghan din Palat”, scrie Daily Mail.

Powers este unul dintre primii membri străini acceptaţi de Clubul de Polo Călare al Domeniului Regal din Berkshire, în Marea Britanie, club din care face parte şi Prinţul de Wales.

Ea a declarat că nu vede cu ochi buni modul în care se poartă Meghan, explicând că ”ea vrea să fie o vedetă, ceea ce, din păcate, nu este ceea ce ar trebui să facă. Rolul lui Meghan nu este acela de a fi vedetă. Treaba ei este să fie soţia lui Harry, nu de a schimba obiceiurile regale."

Stefanie Powers a mai spus şi că „Marea Britanie este remarcabilă datorită familiei regale, iar atunci când un membru al acesteia se comportă greşit, totul o ia într-o direcţie greşită".

Leave a Comment