3dots.ro

Michael Bolton, operat de o tumoare pe creier

Michael Bolton, operat de o tumoare pe creier

Într-o postare emoționantă adresată fanilor săi din întreaga lume, Michael Bolton a dezvăluit faptul că a fost diagnosticat și operat de o tumoare pe creier, chiar înainte de Crăciun și că urmează să-și întrerupă concertele, informează People.

Am descoperit o tumoare cerebrală, care a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență

”Chiar înainte de sărbători am descoperit că am o tumoare cerebrală care a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. Mulțumită echipei medicale, operația a fost un succes.

În prezent sunt în recuperare, acasă, înconjurat de dragostea extraordinară și de sprijinul familiei mele”, a scris Michael Bolton pe pagina sa de Facebook.

Cântărețul, în vârstă de 70 de ani, a mai explicat că în următoarele luni va trebui să se concentreze pe recuperare și, prin urmare, va trebui să lipsească de la mai multe angajamente. De la începutul lunii februarie ar fi trebuit să înceapă un turneu în mai multe oraşe din SUA, Elveţia şi Marea Britanie.

Mi-a fost întotdeauna greu să-mi dezamăgesc fanii

”Cel mai greu lucru pe care l-am putut suporta vreodată a fost să-mi dezamăgsc fanii sau să anulez un concert, dar nu am nicio îndoială că muncind pentru a-mi accelera recuperarea voi fi în curând din nou pe scenă.

Știți că așez în inima mea toate mesajele pozitive pe care mi le trimiteți, vă voi da mai multe informații pe măsură ce vor apărea. Cu dragoste, MB”, a scris Bolton pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs